Labdarúgás

2023.08.27. 09:03

Foci NB II - A Gyirmót elmozdulna a sereghajtók közül Pécsen

A Merkantil Bank Liga, NB II 6. fordulójában első győzelmére hajt a Gyirmót. Nem lesz könnyű dolguk a győri sárga-kékeknek; a csapat Pécsre látogat, a baranyai gárda eddig gólt (!) sem kapott öt forduló alatt.

Kisalföld.hu

Csizmadia Csaba csapata eddig még nem szerzett győzelmet a bajnoki pontvadászatban. Remélhetőleg, a gyirmótiak rossz sorozata vasárnap megtörik a Pécs ellen.

Fotó: Árvai Károly

Előzetes

Pécsi MFC–Gyirmót FC Győr

Pécs, vasárnap, 19.00. V.: Molnár A.

„Tény, hogy a pécsiek az eddigi fordulókban még nem kaptak gólt, de a Budafok is így volt, amíg velünk nem játszott. Most is magunkkal kell foglalkoznunk, hiszen az előző mérkőzéseinken is inkább egyéni hibák miatt maradt el a siker, nem taktikai vagy csapathibák miatt. Ezeket minél alacsonyabb fokra kell redukálni, mert ez így nem jó.

Masszív csapatot kell hibára késztetnünk, ami nagyon nehéz lesz, de nem szeretnénk változtatni azon a játékstíluson, amit eddig is próbáltunk alkalmazni. Nem veszítettük el a hitünket, bízunk benne, hogy az erőfeszítéseink után az eredményesség is jó irányba fog fordulni” – emelte ki Csizmadia Csaba, a gyirmótiak vezetőedzője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában