Női kézilabda

2023.08.22. 13:08

Edzőmeccset játszik az Audi-ETO, de nem a megszokott környezetben

A Nantes elleni szoros találkozót követően újabb edzőmeccs vár az Audi-ETO női kézilabdacsapatára. A mérkőzés helyszíne ezúttal a győri egyetemi csarnok lesz, a találkozó szerdán 17 órakor kezdődik.

Kisalföld.hu

A zöld-fehérek ezúttal nem a megszokott környezetben lépnek pályára.

Fotó: gyorietokc.hu

A szurkolók ingyenesen tekinthetik meg az MTK elleni meccset, a lelátón érkezési sorrendben foglalhatnak helyet a 16 órai kapunyitást követően – hozzávetőleg 1200 néző befogadására lesz lehetőség.

„Minden felkészülési meccs nagyon fontos az alapozási időszakban. Jónéhány dolgot szükséges lesz finomítanunk a támadási és védekezési figuráinkban, leginkább ezekre helyezzük a hangsúlyt az MTK ellen” – fogalmazott Ulrik Kirkely vezetőedző.

„Azt gondolom, a Nantes elleni mérkőzést követően van javítanivalónk. A legfőbb szempont, hogy saját játékunkat tovább tudjuk csiszolni. Az, hogy újra szurkolóink előtt játszhatunk, még inkább motivál bennünket a minél jobb teljesítményre” – mondta Győri-Lukács Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában