Mindenki nyert

2023.07.13. 11:41

Horgásznégytusa gyerekeknek Szőnyben

A szőnyi kórháztavon rendezte meg a megyei szövetség és a Szőnyi Dolgozók Sporthorgász Egyesülete a 46. Országos Ifjúsági és Serdülő Horgászvetélkedő megyei döntőjét, ahol 40 gyerek vetélkedett célba dobásban, szerelék készítésében, kishalfogásban és szellemi feladatokban.

Kisalföld.hu

A kishalfogáshoz a versenyzők a szervezők által biztosított spiccbotokat és a szerelék készítés versenyszámban elkészített szerelékeiket használhatták. Az etetőanyagot és a csalit szintén a szervezők biztosították a versenyzők részére.

A vetélkedőnek csak nyertesei voltak. A kishalfogásnál használt spiccbotot és szereléket a versenyzők megkapták ajándékba. A megyei vetélkedő 3 korosztályának és a legjobb felkészítők 1-3. helyezettje értékes kupát és tárgyjutalmat nyert díjként az egyesületének. A díjakat Osvald Zsolt ügyvezető elnök adta át a nyerteseknek.

A szőnyi horgásztavon szervezett négytusának csak nyertesei voltak. A verseny után a gyerekek hazavihették a szereléket. FOTÓ: KEMHESZ

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában