Labdarúgás

2023.06.27. 09:04

Véglegessé vált az NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr szakmai stábja

Véglegessé vált az NB II-ben szereplő - idén 30 éves - Gyirmót FC Győr szakmai stábja.

kisalföld.hu

Csizmadia Csaba irányít Gyirmóton. Fotó: gyirmotfc.hu

Csizmadia Csaba vezetőedző mellett Jäkl Antal másodedző és Sánta András kapusedző is a nyáron csatlakozotta stábhoz. Érdekesség, hogy még tavasszal fordított volt a "felállás": Koroncón  ugyanis Jäkl Antal volt a főnök, ő edzőként, Csizmadia Csaba pedig játékosként segítette megyei bajnoki címhez a csapatot.

"Jäkl Antal a Beremendi Építőkben kezdte a labdarúgást, majd szerepelt a Kaposvári Honvéd csapatában is, majd 1993-ban Pécsett lett élvonalbeli labdarúgó. 1997 és 2003 között Dunaújvárosban játszott, itt érte el pályafutása legnagyobb sikerét: az 1999-2000-es idényben bajnokok lettek. 2003-2009-ig a Győri ETO középpályása volt. Edzőként 2010-2019-ig az ETO Akadémia utánpótlás csapatainál tevékenykedett. 2019 és 2021 között a Győr-Moson-Sopron megyei DAC csapatát irányította, 2021-től a Gyirmót SE utánpótlásának egyéniképzési vezetője lett.

Sánta András – aki 2005 és 2007 között csapatunk hálóját őrizte – korábban védett a Héviz FC, BFC  Siófok, Ceglédi VSE, Győri ETO, Budapest Honvéd, Pécsi MFC, Szigetszentmiklósi TK, Csornai SE, Pápai Perutz FC és a Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak csapataiban is. Edzőként korábban az ETO akadémiáján dolgozott" - közli a gyirmóti klub honlapja.

A stáb tagja csapat maradt Kerekes Krisztián erőnléti edző, aki a rehabilitációban is segítséget nyújt a játékosoknak, valamint Pető Katalin,  Tóth Zoltán masszőr és Bauer Richárd adatelemző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában