Női kosárlabda

2023.06.29. 18:29

Tíz fiatal játékossal teljes a Sopron Basket bő kerete

Sportakadémiája hagyományos évzáróján jelentette be Török Zoltán ügyvezető a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának jövő évi keretébe pályázó utánpótlás játékosok névsorát.

kisalfold.hu

Fontos bejelentések születtek a soproni sportakadémiaévzáróján.

Fotó: Sopron Basket

„Augusztusban a már korábban bejelentett Sitku Zsuzsa és Erdélyi Alexandrával együtt tíz korosztályos válogatott sportolónknak adjuk meg a lehetőséget, hogy a felnőttek között bizonyíthassanak. Kókai Patrícia, Völgyi Lili, Janzsó Alíz, Szikszai Franciska, Salamon Réka, továbbá a Kecskeméti Kosárlabda Akadémiáról Sinka-Pálinkás Szofi, valamint a Csata DSE-ből frissen igazolt Toman Dóra és Toman Réka alkotja a Sopron Basket jövő évi bő keretét. A felnőttcsapat felkészülési programjának végén azok maradnak a keretben, akik a szakmai stábot meg tudják győzni arról, hogy már most hasznos tagjaivá tudnak válni csapatunknak" – fogalmazott Török Zoltán.

 

 

A klub tehát a már ismert helyzetben saját nevelésű, valamint rendkívül tehetséges, magyar utánpótláskorú játékosokkal véglegesítette keretét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában