Férfi kosárlabda

2023.06.26. 16:40

Egy visszatérő és egy új magyar igazolás Sopronban

Alakul a "magyar mag" a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatánál. Hétfőn egy új játékos, valamint egy korábban már a soproniaknál szereplő, most visszatérő kosaras érkezéséről adott hírt Pojbics Szabolcs, a soproni klub ügyvezetője.

kisalfold.hu

Polster Attila Zalaegerszegről érkezik Sopronba.

Fotó: Pezzetta Umberto

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Molnár Márton és Sitku Márton is Sopronban is marad. Most tovább bővült a keret magyar magja a következő évadra.

Az érkező új fiú a 2000-es születésű, 203 centis magasbedobó, Polster Attila, aki Zalaegerszegről érkezik a soproniakhoz. Az előző évadban a ZTE-ben gyakran kezdő játékosként számításba vett kosarasnál figyelemre méltó, hogy 46 százalékos "találati aránnyal" értékesítette a tripláit az előző évadban.

Az SKC visszatérő játékosa hátvédposztra érkezik, Kosztasz Flevarakisznál időnként nagyon hasznos tagja volt a soproni együttesnek. Ez a játékos Fazekas Csaba, aki az előző évadban Nyíregyházán játszott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában