Strandkézilabda MK

2023.06.16. 18:24

Bajnoki döntőt ér a homokban elért dobogós helyezés

Hétvégén Hajdúnánáson rendezik a strandkézilabda Magyar Kupát, amelyen a rendezvényre pénteken elinduló Győri Strandkézilabda Club csapata is részt vesz.

kisalfold.hu

Ezúttal a Magyar Kupában próbál szerencsét a győri csapat.

Kiss Dániel múlt hétvégén, a bajnokság nyitó tornáján, Agárdon bravúros ezüstérmet szerzett legénysége újra szerencsét próbál – ezúttal az ország másik felében.

A Magyar Kupában résztvevő 14 csapatot két négyes és két hármas csoportba sorsolták, a győriek a D jelű kvartettbe kerültek a házigazdák, az Agárdon szétlövésben legyőzött SzIE-Lupa. valamint a bajnoki nyitányon nem induló KVSE-Pureco társaságában.

A csoportok első két helyezettje jut a negyeddöntőbe, onnan egyenes kieséses rendszerben folytatódik a torna. A győri gárda célja elsődlegesen továbbjutni a csoportból, és ha ez sikerül, a folytatásban sok múlhat azon, hányadik helyen lép tovább az együttes, illetve kit kap majd ellenfélül. A Magyar Kupában a dobogón végző csapatok automatikusan kvalifikálják magukat a bajnoki döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában