Torna

2023.06.11. 08:56

A győri Bácskay és Mészáros is érmet szerzett Eszéken

kisalföld.hu

A horvátországi challenge VK-n jól szerepeltek a Győri AC versenyzői. A nőknél Bácskay Csenge két fináléban is érdekelt volt. Ugráson 2., felemáskorláton 6. lett. Mészáros Krisztofer három szeren döntőzött. Talajon érte el a legjobb eredményt, miután harmadik lett. A lólengés gyakorlata ebben a mezőnyben a 6. helyre volt elég, míg korláton 5. lett a döntőben.

„Felemásra sikerült az ugrás. Az elsőn rontottam, a második pedig annyira jól sikerült, hogy így is felállhattam a dobogó második fokára. Felemáskorláton egy célom volt: tiszta gyakorlatot szerettem volna bemutatni, ez most a hatodik helyre volt elég” – értékelt Bácskay Csenge.

Mészáros Krisztofer mögött mozgalmas időszak áll. A győriek kiválósága örül, hogy ezt a sorozatot VK-éremmel sikerült lezárnia. „Izrael után Eszéken is több szeren versenyeztem, örülök, hogy talajon egy rontás után sikerült dobogóra állnom. Korláton és lovon is sikerült jó gyakorlatot bemutatni.” –mondta Mészáros.

A magyarok pontszámai az egyes szereken:

Nők

Ugrás

Bácskay Csenge 13.099 (2.hely)

Felemáskorlát

Bácskay Csenge 12.466 (6.)

Férfiak

Talaj

Mészáros Krisztofer 13.733 (3.)

Lólengés

Mészáros Krisztofer 14.333 (6.)

Korlát

Mészáros Krisztofer 14.366 (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában