Labdarúgás

2023.05.07. 08:50

NB II foci - Az edzője nélkül fogadja a Barcika a Gyirmótót - Élő stream 17 órakor

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a KolorCity Kazincbarcikai SC fogadja a Gyirmót FC csapatát.

kisalfold.hu

Trénerük nélkül küzdenek a pontokért a kazincbarcikaiak. 

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia (0-1) elleni idegenbeli összecsapáson Csábi József, a Barcika vezetőedzője a 93. percben megkapta a második sárga lapját, és így a pirosat. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága május 3-i ülésén a kék-sárgák trénerét ,,a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás"-sal sújtotta. 

A szakember a vasárnapi találkozóval kapcsolatban a boon.hu-nak így fogalmazott:

– Amennyiben tudjuk ugyanazt a produkciót hozni saját környezetünkben, mind előtte, mint eddig, akkor annak lesz eredménye – közölte Csábi József. – A Gyirmót pillanatnyilag a negyedik, de számít a helyezés, motiváló többek között az MLSZ díjazása is. Éppen ezért biztos vagyok abban, hogy egy olyan Gyirmót fog ellenünk pályára lépni, amelyik mindent el fog követni ellenünk. Van olyan gólerős játékosuk, aki visszatér eltiltás után, de egyébként is vannak remek játékosai riválisunknak. Évek óta jó, őszinte futballt mutatnak, vagyis nehéz feladat elé nézünk. De az elmúlt hetekben komoly ellenfelek ellen bizonyítottunk, így bátran, önbizalommal állhatunk bele ebbe a mérkőzésbe.

Az összecsapás a Kolorcity Arénában vasárnap 17 órakor kezdődik. A Gyirmót FC élőben közvetíti a mérkőzést:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában