Férfi kosárlabda

2023.05.12. 10:20

Kiharcolná az ötödik mérkőzést a Sopron KC - Videó

Három mérkőzés után 2–1-re vezet a DEAC a Sopron KC ellen az 5–8. helyért kiírt, az egyik fél három győzelméig tartó párharcban. A negyedik mérkőzést pénteken 18 órakor rendezik.

kisalfold.hu

A fehér mezes soproniaknak Debrecenben kellene győzniük.

Fotó: Wölfinger Béla

A hajdúságiak a legutóbb Sopronban aratott győzelmükkel elvették a soproni gárda pályaelőnyét – Kosztasz Flevarakisz legénysége a mai, debreceni összecsapáson megpróbálja azt visszaszerezni. A soproni csapat görög szakvezetője lapunknak elmondta: túl sok újat nem tud mondani a 18 órakor kezdődő debreceni összecsapás kapcsán. Ahogy a párharc eddigi mérkőzései, úgy a mai találkozó előtti napon sem tudta, kikre számíthat és kikre nem. Emellett a két csapat is egyre jobban kiismeri egymást, így már a küzdő felek is egyre kevesebb újdonsággal lephetik meg riválisukat. Flevarakisz most is hangsúlyozta: legyen bárki is a keretben, rutinos vagy ifjú titán, magyar vagy külföldi játékos, ha a pályára került, a tőle telhető lehető legtöbbet meg kell tennie annak érdekében, hogy ne fejeződjön be a párharc, a soproni gárda visszaszerezze a pályaelőnyt, és visszahozza a döntő, ötödik mérkőzésre a párharcot Sopronba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában