500.000.000 forint a keretösszeg

2023.05.09. 07:06

Győr-Moson-Sopron megyei egyesületek is pályázhatnak

kisalföld.hu

Sportegyesületek Országos Szövetsége (továbbiakban: SOSZ) az idén meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. és a II/B alprogramot (továbbiakban: Programok).  A Programokon keresztül a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni, valamint az utánpótlásnevelés sportszakmai feladataival összefüggő költségekre nyújt vissza nem térítendő forrást.

A Programok támogatási keretösszege: 500.000.000 forint

A részletes programkiírás és a jelentkezési adatlap a https://sosz.hu/hiszek-benned-sport-program/ weboldalon letölthető!

A Program támogatási időszaka: 2023. január 1. – 2023. december 31. 

Program jelentkezés határideje: 2023. május 15.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása. 

Felhívjk a figyelmet, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét! Amennyiben még nem rendelkeznek SOSZ tagsággal, viszont szeretnének élni a kedvezményes jelentkezéssel 2023. május 15-ig küldjék el csatlakozási szándékukat, melynek részleteit a https://sosz.hu/tagfelvetel/ oldalon találhatnak. 

A programkiírással kapcsolatosan online tájékoztató fórumokat szerveznek, melynek részleteiről hamarosan értesítik a tagokat. 

További felvilágosítás a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon vagy a [email protected] email címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában