Háromszoros olimpiai bajnok

2023.05.15. 06:38

A volt győri kajakost Kammerer Zoltánt polgármesternek választották

A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé - írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

kisalföld.hu

A valasztas.hu adatai szerint az új polgármester a leadott szavazatok 57,88 százalékát kapta meg. Szilágyi László Lajos, a Kapu CIKK Egyesület jelöltje 28,81 százalékot szerzett, és Rataj András független jelölt 13,31 százalékkal végzett a harmadik helyen.     

A Pest vármegyei településen azért kellett időközi polgármester és képviselő választást kiírni, mert lemondott a város ellenzéki polgármestere, Balogh Csaba. A polgármester mellett lemondott az 5. egyéni választókerület ellenzéki képviselője, Hlavács Judit is, akinek a képviselői helyére szintén most választottak utódot a Gödiek. Az 5. választókerület képviselőjévé az újonnan megválasztott polgármestert, Kammerer Zoltánt választották a leadott szavazatok 53,2 százalékával.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán 1996-tól szinte napjainkig a Graboplast VSE versenyzője volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában