Rangadó

2023.04.22. 15:28

Nb I női foci - Küzdelmes mérkőzésen győzte le az ETO-t a Fradi

A Simple Női Liga 18. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a tabellát százszázalékos teljesítménnyel vezető Ferencvárost fogadta. A rangadó a fővárosiak győzelmével végződött.

kisalfold.hu

Forrás: etofc.hu

ETO FC Győr – FTC 0-3 (0-1)

Győr, ETO Stadion. Simple Női Liga labdarúgó mérkőzés. V.: Sipos (Hegedűs-Baráth, Révész).

ETO FC Győr: Borók - Kaziupa, Savanya, Vida (Szabó 74’), Herczeg, Németh L. (Kern 61’), Nagy F., Sali (Siklér 46’), Khimych (Petrovics 74’), Cameron (Hollingsworth 74’), Öreg. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

FTC: Bíró – Garcia (Bradic 62’), Barker, Csigi, Fenyvesi, Németh D., Pusztai, Szabó, Ott, Papp, Csányi (Nagy 62’). Vezetőedző: Vágó Fanny.

Gsz.: Garcia 2, Csigi.

Jó iramú, küzdelmes mérkőzést hozott a tabella első két helyét elfoglaló zöld-fehér együttesek csatája. 

A találkozó elején a Fradi magához ragadta a kezdeményezést, enyhe mezőnyfölényt alakítottak ki, többet birtokolták a labdát a fővárosiak. Az első helyzetre a 12. percig kellett várni, egy Fradi szögletet követően Borók éppen Papp fejére ütötte a labdát, a Fradi játékos azonban a kapu fölé bólintott. A 16. percben Az ETO kontrázott, Vida száguldott el a jobbszélen, beadását kivágták a védők. A 21. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Garcia kapott kiugratást a jobbösszekötő helyén, laposan a jobb alsóba bombázott. 0-1. Az 53. percben növelte az előnyét a Fradi. Egy jobboldali beadásra ismét Garcia érkezett, aki egy igazítás után hét méterről a bal alsóba gurított. 0-2.  A 74. percben Szabó állította meg szabálytalanul Bradicot a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Csigi vágta a léc alá. 3-0. Csapatunk végig nagy akarással játszott, ezúttal azonban a védekezés túl sok energiát emésztett fel, a támadások sajnos kevés veszélyt jelentettek a Fradi kapujára. A szerdai kupadöntőre készülő ETO ezúttal csak megnehezíteni tudta a listavezető dolgát, az FTC magabiztosan nyerte a rangadót - számolt be az összecsapásról weboldalán a klub.

Dörnyei Balázs vezetőedző: A hetvenedik percig beszélthetünk a mérkőzésről, utána már olyan játékosokkal próbáltam variálni a csapatot, aki egészséges és pályára tudott lépni. Egyéni hibákból kaptuk az első két gólt, ettől eltekintve kompaktak voltunk, nehéz volt feltörni a védekezésünket. A támadójátékunkat illetően hiányérzetem van, a három támadónk talán nem volt elég agresszív a párharcokban, így nagyobb nyomás nehezedett a védelmünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában