Női labdarúgás

2023.04.19. 11:46

ETO-Ferencváros rangadót rendeznek az NB I-ben

A Simple Női Liga előző fordulójában az ETO FC Győr NB I-es csapata magabiztos győzelmet aratott a DVTK otthonában, amivel tovább őrzi második helyét a tabellán a Ferencváros mögött. Szombaton 12.30 órától a fővárosi zöld-fehéreket fogadják.

kisalföld.hu

A válogatott mérkőzések utáni bajnoki folytatásban az ETO FC Győr a Diósgyőr otthonában aratott magabiztos győzelmet. Nagy szerepe volt ebben a nemzeti csapatban is szóhoz jutó, Miskolcon remek játékot bemutató Németh Lorettának, aki már nagyon várja a hétvégi, Fradi ellen rangadót.

Úgy gondolom, nagyon jó válogatott edzőtáboron vagyunk túl, remek hangulatban és sikeresen telt. Mindkét mérkőzésen szép gólokat szereztünk, emellett több lehetőséget is kialakítottunk. Ámbár nem volt túl sok időnk együtt készülni a DVTK elleni mérkőzésre, végig koncentráltan futballoztunk, kézben tartottuk a meccset. Szem előtt tartottuk, hogy nehéz, és izgalmas hetek várnak ránk, és csak a három ponttal jöhetünk haza. Szép támadásokat vezettünk, az ellenfélnek esélyt sem adtunk, hogy komolyabb helyzetig eljusson. Már mindenki izgatottan várja a szombati rangadót. Ősszel sajnos nem sikerült a győzelem, viszont itt a lehetőség a javításra. Biztos vagyok benne, hogy a stáb, az összes játékos mindent meg fog tenni azért, hogy a három pont itthon maradjon. Izgalmas mérkőzést várok, remélem, a kilátogató szurkolók élvezni fogják a látottakat – nyilatkozta Németh Loretta a győri klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában