Dzsudzsák Balázs sorra adja el a cégeit

2023.04.15. 09:14

A győri Széchenyi Egyetem vette meg a Rába Medical Centert

Dzsudzsák Balázs sorra adja el a cégeit, köztük a Rába Medical Centert is, melynek új tulajdonosa a győri Széchenyi István Egyetem lett.

kisalföld.hu

Fotó:

Dzsudzsák Balázs 109-szeres magyar válogatott labdarúgó egy ideje az üzleti világban is jelen van, a cégekhez kapcsolódó tulajdonrész Győrhöz is köthető. Az Mfor szerint nemrégiben az egészségügyi területen működő érdekeltségeitől vált meg.  

Mintegy négy évvel ezelőtt többedmagával hozta létre a Rába Medical Centert és a Rába Medical Invest Kft.-t, amelyeknek a humán egészségügyi ellátás és a vagyonkezelés volt a főtevékenysége. Utóbbi leánycégévé avanzsált a Rába Medical Center. 

Tavaly mind az öt tulajdonos (Dzsudzsák Balázs mellett  Vörösbaranyi József, Majzik-Gérnyi Katalin, Szekér Zoltán és Soós Imre) eladta részesedését a győri Széchenyi István Egyetemnek.

 A tulajdonosváltozás 2023. március 13-i dátummal történt meg, amit a cégbíróság március 29-én jegyzett be a cégkivonatba. 

Ezzel együtt a cégek székhelye is Veresegyházról Győrbe került át, az egyetem pedig egy jól prosperáló társasághoz jutott. Legutóbbi, 2021-es beszámolója szerint a leánycég, a Rába Medical Center már 162,7 milliós bevételt ért el, melyből valamivel több mint 47 milliós tiszta nyereség maradt - írja az Index.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában