Labdarúgás

2023.03.29. 20:30

NB III foci - Hazai pályán kapott ki a Gyirmót II

A hazai kék-sárgák egész mérkőzésen futottak az eredmény után.

kisalfold.hu

Fotó: MW-archívum

Fotó: Szakony Attila

Gyirmót FC Győr–III. ker. TVE 1–3 (0–2)
Gyirmót, 120 néző. V.: Molnár R.

Gyirmót: Kecskés – Görcs, Major (Dán 66., Szűcs 79.), Wágenhoffer, Helembai (Babayigit, 46.)– Tarsoly – Ominger B., Nagy K., Bagó, Kicsun (Somogyi Á., 66.)– Erdei M.(Rátonyi, 46.). Edző: Ördög József.

III. ker. TVE : Hajagos – Kulcsár (Szabó D., 79.), Erdei G., Egerszegi, Kirják – Kozics (Török, 86.) – Schuszter (Cseszneki, 67.), Barczi, Hegedűs (Lapu, 67.), Tóth Z. (Papp M., 79.) – Elek. Edző: Aczél Zoltán.

Gsz.: Bagó B. (70.), ill. Tóth Z. (9.), Erdei G. (45+1.), Barczi (73.).

10. p: Barczi jobb oldali beadása után a középen lendületből érkező Tóth Z. 7 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 0–1.

45. p: Kozics jobb oldali szöglete után Erdei G. 8 méterről a kapu bal oldalába fejelt. 0–2.

71. p: Ominger jobb oldali asszisztja után Bagó Bálint lőtt jobbal 18 méterről, a labda a védőkön megpattanva a lécről vágódott a hálóba. 1–2.

73. p: Jobb oldali vendégakció végén a bal oldalon érkező Barczi 8 méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1–3.

Így látta a győri csapat edzője

Ördög József: – Sajnos ismét elkerülhető rögzített szituációk után kaptunk gólokat, de a mutatott játék bíztató volt a jövőt tekintve. Mezőnyben sikerült felvennünk a versenyt a vendégekkel, de a rutin döntött a mai találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában