Mit hozhatnak a következő napok?

2023.03.05. 19:01

NB II foci - ETO-vereség után Tímár Krisztián edző búcsúmeccse volt?

A Tímár-csapat hazai teljesítménye ebben a bajnokságban szinte teljes csőd: az ETO hetedik hazai vereségét szenvedte el.

Papp Győző

Hazai pályán kapott ki vasárnap az ETO az Ajkától

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, az Ajka egy pontrúgás után szerzett vezetést a hazai pályán szinte már megszokottan gyenge támadójátékot mutató ETO ellen. A szünet után is alig forogtak veszélyben a kapuk, a győri zöld-fehérek előtt mindössze egy gólszerzési lehetőség adódott, amit nem sikerült kihasználniuk.

A Tímár-csapat hazai teljesítménye ebben a bajnokságban szinte teljes csőd: az ETO hetedik hazai vereségét szenvedte el.

Ilyen negatív sorozatot kevés edző él túl olyan klubnál, amelynek vannak valódi céljai. A csapat támadójátéka – kevés meccstől eltekintve – egyszerűen kilátástalan, a szakmai stábnak 26 forduló sem volt elegendő a kialakítására.

Ennek a meccsnek a tükrében nagyjából az egész idényre elmondható: az ETO-nál se csapat, se játék, se eredmény.

Mihalecz István sportigazgató múlt hét eleji távozása után nem lenne meglepő, ha a jelenlegi szakmai stáb sem folytathatná a munkát a közeljövőben.

Tímár Krisztián nyilatkozata a mérkőzés után

Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, az első félidőben megvoltak a helyzeteink. Ha végre meg tudnánk szerezni a vezetést hazai pályán, akkor sokkal könnyebb dolgunk lenne. Nekünk voltak lehetőségeink, mégis az ellenfél ért el gólt egy pontrúgás után. A szünetben kértem a fiúkat, hogy tegyenek rá egy lapáttal, de sajnos a második félidő gyengére sikerült, el kell ismerni, hogy rosszul játszottunk. Kiegyensúlyozott játékra törekszünk, a második félidőben azonban a rosszabbik arcát mutatta a csapat. A fiataloknak hullámzó a játéka, kellő tapasztalat megszerzésével ez változni fog a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában