Bajnoki

2023.03.09. 16:37

Férfi kosárlabda NB I - Fővárosban a Sopron KC

A férfi NB I-ben az SKC a rájátszásba jutás szempontjából fontos mérkőzést játszik csütörtökön 19 órától a Honvéd otthonában.

kisalfold.hu

Kosztasz Flevarakisz, az SKC görög edzője az összecsapás kapcsán kiemelte: a Honvéd sokat erősödött a két csapat őszi összecsapása óta, több légiós érkezett a korábban inkább magyar játékosaira építő budapesti csapathoz. A múlt hét végén az Alba elleni hazai mérkőzésen csapata nem tudta kontrollálni a játék ritmusát, sok könnyű, indításos kosarat kapott, támadásban pedig nem járt elég gyorsan a labda, ráadásul a kulcsjátékosok többsége gyenge dobóformát fogott ki. Ezeken mindenképpen javítani kell, védekezésben nagyon fontos lesz az egy-egy elleni „elhárítás”, mert a saját pályáján mindenkire veszélyes Honvédnak több, igen jól egy-egyező játékosa van. Támadásban jobban kell járatni a labdát, és a soproni szakvezető bízik benne, hogy a Honvéd csarnokában majd jobb dobóformát fognak ki játékosai, mint a múlt hét végi hazai bajnokin. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában