Parasport

2023.03.07. 21:02

A rekorder Tomi Rockyt köszöntötték a győri Városházán - galéria

Patkás Tamást – becenevén Tomi Rockyt – köszöntötték a győri városházán. Győr város parasport nagykövete tavaly nyár végén sikeresen teljesítette az Amerikai Egyesült Államokban, a Csendes-óceánban úszva az Alcatraz-börtönsziget és a San Francisco közötti több mint 3 kilométeres távot. A keddi eseményen Sebestyén István, a Magyar Rekordok Egyesület elnöke is részt vett, a szervezet ugyanis felvette a csúcsai közé Patkás Tomi úszását.

kisalfold.hu

"Nagyon jó érzés, hogy megkaptam ezt az oklevelet. Az Alcatraz-úszásomra két évet készültem, rengeteg tengeri edzésem volt, de az uszodában és a konditeremben is nagyon sok időt töltöttem el. Úgy építettem fel a tervet, hogy az előző versenyek felkészítsenek rá, s az amerikai megméretésemre legyek csúcsformában” – árulta el Patkás Tamás, aki idén is rangos versenyeken áll rajthoz.

Ezek közül kiemelkedik Bodeni-tó átúszása, amelyre majd a nyáron kerül sor. Bővebb részleteket ide kattintva olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában