Újabb fronton küzdenek

2023.02.14. 12:21

Női kézilabda Magyar Kupa – Siófokon jutna tovább a Mosonmagyaróvár

Szerdán 18 órakor a Siófok otthonában lép pályára a Motherson-Mosonmagyaróvár a női kézilabda Magyar Kupában. A győztes bejut a legjobb nyolc közé.

kisalfold.hu

Nem lesz könnyű dolguk a fehér mezes mosonmagyaróváriaknak Siófokon.

Fotó: mkcse.hu

Albek Anna, a mosonmagyaróváriak válogatott jobbátlövője így nyilatkozott az esélyekről: – A Magyar Kupa-sorozat is előkelő helyen van a terveink között, nagyon szeretnénk ott lenni a négyes döntőben. Nekem már sikerült eljutnom a Final Fourba, még Németországban, és szeretném ezt most elérni a mosonmagyaróvári csapattal is. A Siófok kemény ellenfél lesz és az sem szerencsés, hogy idegenben kell pályára lépnünk. Izgalmas csatára számítok, igazi kupamérkőzésre, ahol egy mérkőzésen dől el, melyik gárda a jobb, melyik jut tovább a legjobb nyolc közé. Komoly terhelés közben van mindkét együttes, a hétvégén is fontos találkozó vár ránk és a Balaton-parti gárdára. Az ilyen sorozatmérkőzések közben minden siker, jó teljesítmény segít továbblépni, nekünk pedig vannak céljaink, amelyekben a siófoki Magyar Kupa-mérkőzés fontos állomás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában