Kosárlabda

2022.12.29. 10:32

Ünnepek között is esélyes a két soproni csapat

A Sopron Basket listavezető női csapata az egyetlen győzelemmel utolsó előtti Ceglédet egyértelmű esélyesként fogadja csütörtökön 18 órától és az ötös győzelmi sorozatával a 4. helyre előrelépő SKC férfigárdája sem esélytelenül utazik a 11. helyen álló DEAC-hoz Debrecenbe (18 óra). 

kisalföld.hu

A Sopron Basket játékosai a Schio bravúros, s egyben magabiztos legyőzését követően egy hét pihenőt kaptak és kedden álltak újra edzésbe, készülve a Cegléd elleni bajnokira. Fegyvernekyék egy picit év végén is szusszanhatnak, 30-án délután, 31-én délelőtt tart tréninget a stáb, ez utóbbi második fele már laza, játékosabb jellegű lesz. 

Kosztasz Flevarakisz a Nyíregyháza fölényes legyőzését követően három nap pihenőt adott az SKC játékosainak, akik 26-án délután álltak edzésbe. 
Flevarakisz hangsúlyozta, sem az együttesek helyezéséből, sem pedig csapata a szezonnyitón a DEAC ellen aratott 90–62-es győzelméből nem szabad kiindulni a mai meccs kapcsán. 

„Az igen jó erőkből álló DEAC saját pályáján jóval pontosabban játszik, veszélyesebb, mint idegenben. Bízom abban, hogy a csapat saját, az utóbbi hetekben egyre hatékonyabb játékát játszva folytatja jó sorozatát.” 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában