Tarolt a versenyen

2022.11.14. 15:51

Négy éremmel tért haza Las Vegasból a győri bikini versenyző, Fátrai Virág

Az amerikai Nevada állam legnépesebb városában hétvégén rendezték meg a NATURAL Olympiát.

Ollári Gergely

A győri Fátrai Virág Las Vegas-ban a magyar zászlóval.

Fátrai Virágról írtunk már korábban lapunka hasábjain, a győri lány nyáron sikeresen szerepelt a siófoki SCITEC Muscle Beach versenyen, ahol a bikini fitneszben saját kategóriáját, és az abszolút győztes címet is megnyerte. Nemrég az INBA Európa Bajnokságon elért eredményeknek köszönhetően Las Vegasba utazhatott. Az amerikai Nevada állam legnépesebb városában hétvégén rendezték meg a NATURAL Olympiát, ahol a győri tehetség négyszer állhatott fel a dobogóra.

Az első versenynapon két ezüstérmet szerzett, míg másnap kétszer került nyakába az aranyérem.

A regisztrációnál, amikor meghallottam mennyien lesznek a versenyen, egy kicsit megijedtem. A bikini ugyanis általában a legnépesebb kategória az ilyen rendezvényeken. Úgy indultam neki a napoknak, hogy csinálom ahogy szoktam, és jól érzem magam. Fantasztikus hangulat volt, bevallom meg is könnyeztem, mikor a dobogó tetejére állhattam a magyar zászlóval, miközben az amerikai közönség hangosan tapsolt

– mondta el Virág lapunknak.

 

A győri lány lenyűgöző fizikumú hölgyekkel állt egy színpadra pénteken és szombaton is, ahová több mint 60 országból érkeztek versenyzők.

A versenyt megelőző napon vadul dobogó szívvel feküdtem le és aludtam el. Ugyanígy éreztem magam a versenyen is, amikor minden kategóriámban sikerült a top 3-ba kerülnöm Az összes edzésbe fektetett idő, és a december óta tartó és rengeteg lemondással járó diéta minden percét megérte. A legnagyobb boldogságom talán mégis az, hogy tudtam, a szeretteim mennyire szurkolnak nekem otthon. Főként édesanyám és a kishúgom, akik túlzás nélkül a legnagyobb támogatóim

– tette hozzá Fátrai Virág.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában