Klausz Tiszakécskén

2022.11.02. 10:26

Kispadot kapott a volt győri futballedző

Klausz László

Az utóbbi időszak rossz szereplése miatt – legutóbb épp a Gyirmóttól kapott ki otthon az NB II-ben szereplő együttes – edzőt váltott a Tiszakécske. A klub honlapján számolt be arról, hogy az együttes teljesítménye az utóbbi időben elmaradt a várakozásoktól és a kitűzött céloktól, így Visinka Ede és a klubvezetés a közös megegyezéssel történő szerződésbontás mellett döntött.

A tréneri poszt nem sokáig maradt üresen, hiszen már szerződést is kötöttek Klausz Lászlóval, aki a szezon végéig (opcionálisan plusz egy évig) az első csapat vezetőedzője lesz. A szakmai stábban továbbra is Kertes István, Kitl József és Németh Viktor dolgoznak majd.

A korábbi kiváló ETO-játékost, Klausz Lászlót tavaly júniusban nevezték ki vezetőedzőnek a másodosztályban szereplő ETO FC élére, s irányításával a csapat 43 tétmeccsen húsz győzelmet, nyolc döntetlent és 15 vereséget számlált. Idén júniusban az ETO-nál játékos fia, Klausz Milán – a győri klub tudta nélkül – aláírt a ZTE-hez. Az idősebb Klauszt másnap felmentették a munkavégzés alól, júliusban pedig közös megegyezéssel szerződést bontott vele az ETO FC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában