Labdarúgás

2022.07.13. 20:14

Felkészülési mérkőzés - Magabiztosan győzött az Inter Bratislava ellen a Mosonmagyaróvár

A Credobus Mosonmagyaróvár ötödik felkészülési mérkőzésén a szlovák harmadosztályú Inter Bratislavát fogadta. Varga László együttese az első percétől kezdve dominált, és sorra dolgozta ki a helyzeteket. A két csapat közötti osztálykülönbség a játékon és az eredményen is megmutatkozott. Az óváriak remek támadójátékot bemutatva és szép gólokat szerezve, végül 5-0-ára nyertek. A Credobus Mosonmagyaróvár szombaton, az utolsó előtti felkészülési mérkőzésén Ajkára látogat.

kisalfold.hu

Credobus Mosonmagyaróvár – Inter Bratislava 5-0 (3-0)

Mosonmagyaróvár, 100 néző.

Mosonmagyaróvár: Slakta – Czingráber, Papp Sz., Szabó R., Horváth K., Gáncs, D’Urso, Simita, Sajbán M., Szalka, Monori. Csere: Molnár M. (kapus), Debreceni, Deák, Nagy K., Dezamits, Borsodi, Sipos, Letenyei, Tóth L., Végh B., Nagy Z. Vezetőedző: Varga László.

Inter Bratislava: Danihel – Murcko, Branicky, Pancik, Zbudila, Micka, Podzamnsky, Angelovic, Hedera, Shaky, Cernak. Csere: Kollat (kapus), Kliment, Turcany, Cumakov, Nemec, Chrupka, Dolan, Trnka, Duduc. Vezetőedző: Ladislav Hudec.

Gsz.: Monori (2), Sajbán M., Horváth K., Nagy Z.

Varga László: - Örülök, hogy sok gólt szereztünk, és annak is, hogy megvolt a vállalkozószellem a játékosokban, igaz, egy-két szituációt túlbonyolítottunk. Ettől függetlenül a bajnokságban is szükség lesz arra, hogy bátrak legyünk és kezdeményezzünk, én is ezt várom a srácoktól. Úgy érzem, hogy hétről hétre fejlődik a csapat.

Címkék#labarúgás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában