Labdarúgás

2022.05.17. 10:44

Női foci - ETO-ünneplés Dunaszerdahelyen

Az ETO FC Győr csapatát Dunaszerdahelyen ünnepelték a hétvégén.

kisalfold.hu

A kupa Dunaszerdahelyen járt- Fotó: dac1904

Története során először nyerte meg nemrégiben a Magyar Kupát az ETO FC Győr, miután a döntőben 1–0-ra le- győzte a Haladást. Ebből az alkalomból a Dunaszerdahely–Rózsahegy szlovák első ligás férfimérkőzés szünetében rendezett ünnepségen a pályán köszöntötték a győri zöld-fehéreket. A Világi család tulajdonában lévő két klub feje, Világi Oszkár személyesen gratulált a győri csapatnak. 

Az ETO-s lányok elvitték a Magyar Kupa-győzelemért járó serleget is a MOL Arénába. A felköszöntött együttes nevében Horváth Cs. Attila, a női szakág vezetője nyújtott át neki egy kupagyőzelemért járó aranyérmet.

Világi Oszkár, az FC DAC és az ETO tulajdonosa nyakába is került a Magyar Kupa-győztesnek járó aranyéremből. Fotó: dac1904.sk

Horváth Cs. Attila: „A lányoknak is nagy élmény volt, hogy több mint ötezer ember előtt sétálhattak be a pályára. A szerdahelyi szurkolók nagy szeretettel fogadták őket. Az ünnepségen Világi Oszkár mellett részt vett Jan van Daele sportigazgató is.” 

Az ETO szombaton az NB I-ben az MTK ellen lép pályára a BKV Előre sporttelepén (a Hungária körúti stadion játékterét felújítják). Az ETO-nak egy pont elég lenne a bajnoki döntőbe jutáshoz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában