Labdarúgás

2022.02.05. 17:07

Felkészülési meccsen csapott össze az SC Sopron és az ETO Akadémia

Az NB III-ban szereplő ETO Akadémia a szintén harmadosztályú SC Sopron vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen, ahol az első félidő végén esett gólváltásnak köszönhetően 2-1-es győzelmet aratott.

kisalfold.hu

Szalka Máté kétszer vette be az SC Sopron kapuját.

SC Sopron – ETO Akadémia 1-2 (1-2)

 

Sopron, Városi Stadion

 

SC Sopron: Horváth B. – Pető, Baranyai, Balogh F., Baumgartner, Holzman, Koroncai, Kocsis, Kiss Á., Dani, Kirovits. Cserék: Jakab, Bokány, Gere, Kovács O., Majer. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

 

ETO Akadémia: Ruisz – Ignácz, Vidnyánszky Á., Tullner, Szabados, Urblik, Tóth R., Szalka, Sipőcz, Hanzli, Klausz. Csere: Erdei, Vidnyánszky M., Mitring, Pereira, Morvai, Deákovits. Vezetőedző: Király József.

 

Gsz.: Kocsis (43’) ill. Szalka (42’, 45’).

 

Ismét egy hasznos felkészülési mérkőzésen lépett pályára harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. A győri fiatalok a megyei rivális SC Sopron vendégei voltak szombaton délután, ahol az első félidőben két perc alatt három gól is esett, így alakult ki a 2-1-es ETO-győzelem.

 

Király József: - Örülünk neki, hogy végre füvön tudtunk mérkőzést játszani. Eddig mindössze kétszer készültünk csak füvön a téli időszakban. Több technikai hibát is vétettünk, de ezt betudhatjuk a pálya váltásnak. Egy tanulási folyamat elején vannak fiatal játékosaink, úgy érezzük, hogy folyamatosan fejlődnek. Minél több harmadosztályú mérkőzést játszanak, annál előbb fog megjönni a rutinjuk a felnőtt labdarúgáshoz is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában