Sport

2022.01.12. 15:31

NB III foci - Győzött a Mosonmagyaróvár a Gyirmót II ellen

A Credobus Mosonmagyaróvár szerdán a szintén az NB III Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót FC Győr második együttesét fogadta. A felkészülési mérkőzés első félidejének hajrájában, gyors egymásutánban Szalka Dominik és Illés Dávid is betalált a vendégek kapujába, úgy, hogy mindketten egy-egy gólpasszt is kiosztottak egymásnak. A 3-0-ás végeredmény egy szép akció végén Popov Patrik állította be, akit Boros Gábor hozott kihagyhatatlan helyzetbe. Varga László együttese szombaton a Komárom együttesét fogadja. A találkozó 11 órakor kezdődik.

kisalfold.hu

Credobus Mosonmagyaróvár – Gyirmót FC Győr II 3-0 (2-0)

Felkészülési mérkőzés, Mosonmagyaróvár

V.: Takács Á.

 

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Végh B., Deák, Horváth K., D’Urso, Tóth L., Szegő, Illés, Nagy Z., Szalka. Vezetőedző: Varga László

Csereként pályára lépett: Reicher (kapus), Tóth M., Boros G., Bohner, Bokor, Popov.

Gyirmót II: Kecskés – Kiss B., Béli, Széles, Tarsoly, Nagy K., Jakab, Somogyi-Bakos, Ominger, Bagó, Mayer M. Edző: Polyák Gábor

Csereként pályára lépett: Dán, Babayigit, Németh B., Bessenyei, Görcs, Donján

 

Gólszerzők: Szalka, Illés, Popov

 

Varga László: - Látszott a srácokon a fáradtság, de a felkészülés ezen szakaszában ez teljesen normális. Igyekszünk minél jobb állapotba kerülni a tavaszi folytatásra. Tanulunk a hibáinkból és próbáljuk az erősségeinket még tovább csiszolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában