Női labdarúgás

2021.10.09. 18:33

Hat gólos ETO-győzelem a Hatvan ellen a Női Kupában – fotók

A Simple Női Kupa harmadik fordulójában az ETO FC Győr női csapata a z NB II-es FC Hatvan vendégeként lépett pályára. A mérkőzésen végig a győri lányok akarata érvényesült, akik szép gólokkal, magabiztos győzelmet arattak és ezzel továbbjutottak a legjobb nyolc csapat közé.

kisalfold.hu

FC Hatvan – ETO FC Győr 0-6 (0-4)

Hatvan, Hatvani Népkert Sporttelep (Népkert Sporttelep). V.: Gál P. (Deme, Juhász).

FC Hatvan: Orgoványi – Csutoros, Libertényi, Balla (Grenyó 46’ (Krupa 84’)), Tóth A., Franka, Janik, Wittner, Kanyó (Dósa 58’), Hajdú (Tóth Á. 46’), Holló (Szolomájer 69’). Vezetőedző: Szabados György.

ETO FC Győr: Szőcs – Fél P. (Öreg C. 46’), Kránicz, Kovács L., Németh L. (Gaál R. 46’) – Sali, Savanya (Szabóvá 69’), Oláh (Feketevíziová 46’) – Nagy L., Süle, Vida (Tillinger 69’). Vezetőedző: Menczeles Iván.

Gsz.: Sali (3’, 16’), Vida (28’), Oláh (34’), Süle (54’, 86’).

A Simple Női Kupa 3. fordulójában az ETO-s lányok már a mérkőzés kezdetén sem hagytak kétséget afelől, hogy győzni jöttek Hatvanba. A második percben Nagy Lilla beadását Sali Rebeka gurította az alsó sarokba, ezzel hamar megszerezte a vezetést az ETO FC Győr. A tizenötödik percben aztán Sali duplázott, Vida Boglárka cselezte be magát a tizenhatoson belülre, visszagurított labdájára pedig Sali Rebeka érkezett, és higgadtan a hálóba lőtt. A huszonegyedik percben ismét Vida hozta helyzetbe Németh Lorettát, de ezúttal a védők az utolsó pillanatban menteni tudtak. 7 perccel később aztán újabb ETO gól született, Németh szögletét Vida Boglárka fejelte közvetlen közelről a kapuba.

A harmincnegyedik percben Oláh is beköszönt, 25 méteres lövése a rövid alsóban között ki, ezzel beállította a félidei, 0-4-es eredményt. A második félidőben a lányok ott folytatták, ahol abbahagyták, az ötvennegyedik percben Feketevízi adott szenzációs labdát Vidának, aki így kihagyhatatlan helyzetbe hozta Süle Dórát, aki nem hibázott, 0-5! A mérkőzés utolsó találatát szintén Süle jegyezte, a 84. percben szépen fordult le a védőjéről és húsz méterről, védhetetlenül bombázott a léc alá! A találkozó megérdemelt, hatgólos ETO-győzelemmel ért véget, nem mellesleg lehetőséget kapott több fiatal játékosunk is, akik éltek a bizalommal és bebizonyították tehetségüket!
Menczeles Iván: – A mérkőzésen megtapasztaltuk, hogy az NB I és az NB II között azért van különbség, szerencsére ezt ki is tudtuk használni, szép gólokat szereztünk. Örülök a győzelemnek, de a helyzetkihasználásunkon továbbra is javítanunk kell, mert lehetett volna nagyobb is a különbség, ha jobban koncentrálunk. Összességében elégedettek lehetünk a mérkőzéssel, továbbjutottunk és várjuk a következő ellenfelet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában