Kézilabda

2021.05.08. 13:13

A norvég olimpiai bajnok átlövő trágár üzenetben örvendezett Danyi Gábor menesztésének

Amanda Kurtovic, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC norvég átlövője, a közösségi oldalán megjelent bejegyzés szerint nem is igyekezett titkolni, hogy mennyire örül Danyi Gábor menesztésének.

kisalfold.hu

20200201 Győr A Győri Audi ETO KC legyőzte a montenegrói Buducnost Podgorica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában. Képen: Amanda Kurtovic (#24) Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

A 29 éves olimpiai és kétszeres világbajnok átlövőnek csak epizódszerep jutott az ötszörös BL-győztes sztárcsapatban, így nem volt meglepő, hogy idén januárban a klub kölcsönadta a török Kastamonu csapatának. Kurtovic feltehetően személyes sértésként élhette meg a történteket, mert egy Insta-sztoriban órákkal Danyi Gábor menesztése után a következő rövid, de egyértelmű üzenetet posztolta ki: „Ezt hívják karmának, és így hangzik: haha, b. meg!” – írja az Origo.

Győrben korábban hallani lehetett olyan híreket, hogy az edzőnek nem felhőtlen a viszonya a klub norvég sztárjaival (Stine Oftedal, Silje Solberg, Veronica Kristiansen és Kari Bratsett tartozik most ebbe a csoportba), de azt nem tudni, hogy a megromlott kapcsolatnak köze van-e Danyi Gábornak a BL négyes döntőt hetekkel megelőző kirúgásához – zárja a hírt az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában