Helyi sport

2019.02.11. 21:54

Futsal - Döntetlent játszott hazai pályán az ETO - fotók

A Piliscsaba volt az ETO SZC vendége hétfőn, 1-1 lett a végeredmény.

kisalfold.hu

ETO SZC Futsal Club–Piliscsaba 1–1 (0–1)

Győr, NB II-es férfimérkőzés, 500 néző. V.: Futó, Kiss G.


ETO: Balikó – Zobák, Püspök, Tama, Szücs Á. Cs.: Kovács M., Végh A., Pinczés, Hegyesi, Papp Zs., Halmos, Németh M., Juanra, Magyar K. Edző: Pál László.


PAFC: Kurucz – Birinyi, Monostori, Keresztury, Ambrus T. Csere: Juhász T. Déri, Koller T., Fülöp A. Edző: Mucha József.


Gsz.: Juanra (35.), ill. Déri (17.).

Rangadót játszott egymással Győrött a második ETO SZC és a listavezető Piliscsaba az NB II alapszakaszának 21., utolsó előtti fordulójában.

Az első félidőben sokáig a mezőnyjáték dominált, de a rangadó és a sok néző megtette hatását. A jó hangulatban az ETO oldódott fel hamarabb, irányította a játékot és sokkal több helyzetet is dolgozott ki, míg a Piliscsaba jobbára védekezett és csak kapusának köszönhetően volt versenyben. Egészen a 17. percig ilyen volt a játék képe, ekkor azonban egy kontrából vezetést szerzett a vendégegyüttes.

A második játékrészben is nagy volt a küzdelem, többet birtokolta a labdát az ETO, de helyzeteit nem tudta gólra váltani, meddő volt a mezőnyfölénye. A hazaiak a 35. percben egyenlítettek, a visszatérő Juanra szabadrúgásból kilőtte a bal felső sarkot.

Újabb találat azonban már nem esett, így maradt a döntetlen, s ezzel őrzi kétpontos előnyét a Piliscsaba.


Kis János szakmai tanácsadó: – Csalódott vagyok, mert ezt a meccset hoznunk kellett volna. Túlizgultuk a találkozót, a túlzott akarás rányomta bélyegét a játékunkra. Amennyi helyzetet kihagytunk, azzal simán nyerhettünk volna, nem érdemeltük meg ezt az eredményt. Jobb csapat vagyunk, nem kellene félnünk.

Futsal: ETO SZC - Piliscsaba. Fotók: Mészáros Mátyás


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában