Helyi sport

2018.09.16. 16:48

Női kézilabda NB I - 11 góllal legyőzte a Debrecent az Audi ETO

Hazai pályán győzött a győri együttes.

Audi-ETO–DVSC 34–23 (18–11)

Győr, Audi-aréna, NB I-es női mérkőzés, 3261 néző. V.: Felhő, Öcsi.


Audi-ETO: KISS É. – Knedliková 3, OFTEDAL 6/1, Groot 4/2, BRATTSET 5, Kristiansen 2, FODOR 5. Cs.: Tóth N. (kapus), Amorim 1, Pál T., BÓDI 5, Kürthi, Kellerman. Edző: Danyi Gábor.


Debrecen: Triffa – Varsányi, BULATH 5/2, Tóvizi, Deszpotovics 3, Zamfirescu 1, Vantara-Kelemen. Cs.: Kovács A. 7/3, Bordás 2, SZABÓ P. 3, ARANY 2. Edző: Pal Odrup Jensen.


Hétméteresek: 3/3, ill. 8/5. Kiállítások: 4, ill. 4 perc.


[namelink name="Görbicz Anita"] betegsége miatt hiányzott a hazai csapatból.


Alaposan „bekezdett" az Audi-ETO, a vendégek első góljukat a 7. perc végén 5–0-nál dobták. Kiss Éva remeklésének is köszönhetően már a 18. percben rászámolt a Debrecenre a hazai közönség (13–3). A folytatásban valamelyest közelebb jött a győriekhez a látogató, de izgalmassá nem tudta tenni a mérkőzést. A címvédő több taktikai variációt is kipróbálhatott, vegyes sikerrel, a vége magabiztos siker lett.


[namelink name="Danyi Gábor"]: – Szerettünk volna határozottan kezdeni, ami sikerült is, ebben nagyon komoly szerepe volt kapusunknak, Kiss Évának. Jó tempójú mérkőzést játszottunk, a védekezésünk még egyelőre nem állt össze, de a támadás irama már megfelelő volt.


Pal Oldrup Jensen: – Tudtuk, hogy nagyon erős csapattal találkozunk, ezért az volt az egyik célunk, hogy megmutassuk, mennyire tudunk küzdeni és jó játékot tudjunk mutatni. A mérkőzés nagyobbik részében ez sikerült. Ellenfelünk egyénileg és csapatként is remekül játszott, de úgy gondolom, harcosak voltunk, összességében elégedett vagyok.

 

Előzetes


Hibátlan mérleggel, háromból három győzelemmel várja a győri együttes a K&H női kézilabda liga soron következő állomását hazai pályán, a DVSC SCHAEFFLER csapata ellen.


A mérkőzés 16.30-kor veszi kezdetét Győrben az Audi Arénában.


A közelgő találkozóval kapcsolatos várakozásairól Jana Knedlikova és Veronica Kristiansen mesélt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában