Helyi sport

2018.04.17. 09:12

Futsal - Rába ETO: három pont, bőnyi vereség

kisalfold.hu

Veszprém–Rába ETO 3–4 (0–2)

Veszprém, NB I-es férfimérkőzés. V.: Szilágyi, Tamási.


Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Boromisza D., Bencsik. Cs.: Spandler, Kellner, Fehér K., Tar, Boromisza G., Ruzicska, Bognár P., Apatini. Edző: Madarász János.


ETO: Klcsó – Klacsák, Alex, Sáhó, Dávid R. Cs.: Alasztics, Győrfi, Rolón, Papp B., Tama, Juanra, Bognár B., Végh A. Edző: Javi Rodríguez.


Gsz.: Püspök (22.), Boromisza D. (36.), Tatai (40.), ill. Alex (9.), Klacsák (20., 32.), Dávid R. (30.).

Az ETO már 4–1-re is vezetett, a Veszprém a hajrában zárkózott fel egy találatra. A Rába-partiak sikerükkel a B csoport élére ugrottak.

Ezen a találkozón mutatkozott be a nemrég igazolt argentin légiós, Nicolas Rolón.

Javi Rodríguez: – Veszprémben sosem könnyű játszani, jól felkészített a hazai csapat, s igazán remek a közönség. Bár csupán egy góllal sikerült nyerni, nem érdemtelenül szereztük meg a három pontot.


Bőny-Szavill Consulting– Aramis 3–6 (0–4)

Győr, Magvassy-csarnok, NB I-es férfimérkőzés, rájátszás, B csoport, 4. forduló, 100 néző. V.: Farkas B., Deme.


Bőny: Pintér – Vas, Lódi, Harnisch, Peczár. Cs.: Kovács M., Pinczés, Rajzinger, Nyíregyházky, Mógor, Nagy M., Balanescu. Játékos-edző: Lódi Tamás.


Aramis: Soós – Sivák, Sámson, Póta, Boznánszky. Cs.: Dohány, Kulcsár, Büki, Frankovszky, Bencze, Cseri, Frank, Bognár, Gál. Játékos-edző: Frank Tamás.


Gsz.: Lódi (26., 30.), Sámson (32., öngól), ill. Büki (7., 14.), Sámson (16.), Bognár (20., 26.), Boznánszky (34.).

A bőnyiek számára fontos lett volna a győzelem a rájátszásban még szintén pont nélkül álló Aramis ellen. Vereségével immár nagyon nehéz helyzetbe került a Bőny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában