Helyi sport

2015.08.12. 09:40

MK: Szépen küzdöttek a győri fiatalok, de győzött a Honvéd - fotók

Lovric 27. és Ihrig-Farkas 53. percben szerzett góljaival jutott tovább a Budapest Honvéd együttese a Magyar Kupában.

kisalfold.hu

Hiába küzdöttek szépen a győri fiatalok, megérdemelten győzött 2-0-ra az első osztályú Budapest Honvéd együttese és jutott tovább a Magyar Kupában. A hazai szurkolók vastapssal köszönték meg a zöld-fehérek játékát.


Győri ETO FC - Budapest Honvéd 0-2 (0-1)

ETO Park, 1600 néző. Játékvezető: Szilasi (Lémon, Takács G.)


ETO: Deli - Köles, Kelemen, Nagy Á., Németh M. (Nagy B., 72.) - Pongrácz, Németh L., Kerékgyártó (Demjén, a szünetben), Szabó B (Illés, a szünetben). - Vankó, Mayer. Vezetőedző: Németh Z.


Honvéd: Kemenes - Erdős, Lovric, Ignjatovic, Szilágyi - Göblyos, Gazdag (Vécsei, 52.), Csábi, Ihrig-Farkas, Vernes (Erdélyi, 56.), Délczeg (Lőrinczy, 81.). Vezetőedző: Marco Rossi.


Gólszerző: Lovric (27.), Ihrig-Farkas (53.)


Sárga lap: Mayer (16.), Nagy Á. (71.), illetve Vécsei (76.)


A találkozó első felében átvette a kezdeményezést a Honvéd, amely többet birtokolta a labdát, de nehezen találtak fogást a szervezetten játszó győri védelemmel szemben. Látszódott az osztálykülönbség, de a zöld-fehérek lelkesedéssel próbálták felvenni a versenyt a gyorsabban játszó fővárosiakkal szemben.

Magyar Kupa: Győri ETO-Haladás


Szépen küzdöttek a győri fiatalok, de egy pontrúgást követően megszerezte a vezetést a Honvdé. Vernes szabadrúgása után Ihrig-Farkas fejese Németh testéről középre pattant Lovrichoz, aki 7 méterről kilőtte a bal felső sarkot. (0-1)


Hátrányt követően jobban aktivizálta magát az ETO, de egy-egy távoli próbálkozáson kívül nem nagyon tudták veszélyeztetni Kemenes kapuját, míg a piros-feketék kevésbé sürgették a játékot, így 1-0-ás vendég vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.


Szünetet követően a győriek játszottak támadóbb szellemben, de a találkozó 53. percében egy jobb oldali beívelés után Ihrig-Farkas kétgólos növelte a vendégek előnyét. A fővárosi játékos 18 méterről félfordulatból nagy gólt lőtt a bal felső sarokba. (0-2)


Második piros-fekete gól után csendben csordogált a mérkőzés, amelyen a fővárosiak őrizték a megszerzett előnyüket, míg a győriek igyekeztek hajtani a szépítésért, de Kemenesnek nem kellett nagyobb bravúrt bemutatnia, így maradt a 2-0-ás végeredmény.


















72.p. Ivószünetet rendelt el a játékvezető.

71.p. Nagy Á. kapott sárga lapot visszahúzásért.

68.p. Erdős jobb oldali beadása után Délczeg kevéssel fejelt a kapu fölé.

62.p. Gyors kispesti támadás végén Deli ütött ki egy beívelést, de a labda Vécsei elé pattant, aki 12 méterről lőtt, de Nagy bevetődve blokkolta a labdát.

58.p. Tetszetős bal oldai akciót vezetett Pongrácz és Vankó, majd utábbi belőtt labdájára Mayer érkezett, de a támadó már nem tudta irányítani a labdát Ignjatovic szorításában.

53.p. Jobb oldali szabadrúgás után még fejjel tisztáztak a győri védők, de az újabb beívelés után Ihrig-Farkas 18 méterről nagy gólt lőtt a bal felső sarokba. 0-2

52.p. Vécsei érkezett Gazdag helyére a vendégeknél.

46.p. Elkezdődött a második játékrész.

A szünetben kettőt cseréltek a győriek. Szabó helyett Illés, míg Kerékgyártót Demján váltotta.

45.p. Kettő perc hosszabbítást jelzett a játékvezető.

44.p. Gyors győri ellentámadás végén Lovric mentett szögletre. Pontrúgás után Németh M. fejese méterekkel ment a kapu mellé.

34.p. Gazdag távolról nagy erővel a jobb felső kapufát találta el.

30.p. Csábi távoli nagy erejű középre tartó lövését fogta Deli.

27.p. Vezet a Honvdé. Felívelést fejelt vissza Ihrig-Farkas a középen álló Lovric felé, aki 7 méterről kilőtte a bal felső sarkot. 0 - 1

26.p. Kerékgyártó 20 méteres jobb lábas pattogós lövését magabiztosan fogta Kemenes.

24.p. Ivószünetet rendelt el a játékvezető.

16.p. Mayer kapott sárga lapot Csábi megrúgásáért.

15.p. Gazdag távoli erőtlen lapos lövését könnyedén fogta Deli.

10.p. A fővárosik birtokolják többet a labdát, főként a győriek térfelén zajlik a játék, de a zöld-fehérek jól védekeznek, komolyabb gólhelyzetet nem láttunk.

1.p. A vendégek kezdték a találkozót.

Győri ETO FC - Budapest Honvéd

Játékvezető: Szilasi (Lémon, Takács G.)


ETO: Deli - Köles, Kelemen, Nagy Á., Németh M. - Pongrácz, Németh L., Kerékgyártó, Szabó B. - Mayer, Vankó. Vezetőedző: Németh Z.


Honvéd: Kemenes - Erdős, Lovric, Ignjatovic, Szilágyi - Göblyos, Gazdag, Ihrig-Farkas, Délczer - Vernes, Csábi. Vezetőedző: Marco Rossi.











Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában