Helyi sport

2015.04.28. 11:51

Verhetetlen a fertőszentmiklósi thai boksz sportoló - fotók

Újabb nagyszabású küzdősport gálán, a Muaythai Manián szerezett elsőbbséget a Fertőszentmiklósi Simon Gym versenyzője Radics Róbert.

kisalfold.hu

  
A gálán került sor a magyar, s a litván muaythai válogatott versenyzők összecsapására. Ez est főmérkőzése pedig egy profi meccs volt.

Összesen hét muaythai mérkőzést láthatott a nagyérdemű. Elsőként egy gyermek bemutatómérkőzést, ezt követően magyar és litván versenyzők mérték össze tudásukat a ringben.



Végül elérkezett az est főmérkőzése, ahol a fertőszentmiklósi Simon Gym fiatal tehetsége, Radics Róbert lépett a kötelek közé. Ellenfele, a nagy rutinnal rendelkező Albrecht Péter volt.

Robi fegyelmezetten bunyózott, már az első menetben dominált. Kezdeti fölényét a második és a harmadik menetben tovább növelte,í gy a harmadik menet végére egyértelművé vált a győztes kiléte. Radics Robi egyhangú pontozással győzött a Muaythai Manián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában