Kiállítás

2024.06.20. 10:52

Pont 24 - Szabadtéri fotókiállítás Sopron szívében

A kiállításon összesen 64 fotós, 81 képe látható, melyek témája: „Pont 24”. A 24-es szám a 2024-es évre, a pont pedig az adott fénykép felvételének helyére vonatkozik. Minden kép a fotósok 24 km-es körzetéből származik, így egy sokoldalú, hiteles és aktuális képet adnak Burgenland és Nyugat-Magyarország kultúrájáról.

Varga Henrietta

Harmadik alkalommal szervezte meg fotókiállítását Sopronban az Eisenstadt Lichtclique fotóklub, amelyhez ezúttal is csatlakoztak a szomszédos, nyugat-magyarországi fotóklubok és fotósok. A különleges tárlat megnyitóját szerdán este tartották a várkerületi Nagyrondellánál. 

Kiállítás
A kiállításon összesen 64 fotós, 81 képe látható Fotó: Szalay Károly

Minden kép a fotósok 24 km-es körzetéből származik, így egy sokoldalú, hiteles és aktuális képet adnak Burgenland és Nyugat-Magyarország kultúrájáról. A megnyitón jelen volt Sass László önkormányzati képviselő, Helmut Schwarz, a Lichtclique Fotóklub elnöke, valamint Walfraud Bachmaler, a kismartoni (Eisenstadt-i) önkormányzat egyik képviselője. Az eseményen a kismartoni Joseph Haydn Konservatorium, hallgatói is közreműködtek. 

A szabadtéri tárlat a Pro Kultúra szervezésében, a Soproni Ünnepi Hetek keretén belül valósult meg. A csodálatosabbnál csodálatosabb, különböző stílusban készült képeket az érdeklődők július 7-ig tekinthetik meg a város szívében.

Kiállítás
A kiállítás témája: témája: „Pont 24”. A 24-es szám a 2024-es évre, a pont pedig az adott fénykép felvételének helyére vonatkozik. Fotó: Szalay Károly

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában