Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivál

2024.01.04. 07:05

Már csak 1 hónap és startol a 10. Kapuvári Böllérmáj Fesztivál - Mutatjuk a sztárfellépőket - Érkezik a Neoton és a Lord

Február 9-én és 10-én, pénteken és szombaton rendezik meg ebben az évben a jubileumi, tizedik Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált.

Kisalföld.hu

A helyi önkormányzat, a Fesztivál Hungária Kft. és a kapuvári ÍzvadÁszok Gasztronómiai Egyesület közös programjára továbbra is várják a főzőcsapatok jelentkezését. A szervezőkkel a [email protected] e-mail-címen, illetve a 06-20/514-4143-as telefonszámon vehetik fel a kapcsolatot az érdeklődők. 

A rendezvényen kiderül, hogyan készül az igazi kapuvári böllérmáj, mi a története és a titka a hagyományos ételnek.

A közönség megismerheti a helyi népviseletet, a város kulturális életét. A fesztiválon lesznek sztárvendégek, a közönség koncerteken kapcsolódhat ki, de helybeli csoportok is fellépnek. Többek között nagyon érdekesnek ígérkezik a Kapuvári Hagyományőrző Nyugdíjas Klub és az ÍzvadÁszok közös műsora, amihez Fodor Krisztián muzsikál. 

Néhány napja már azt is pontosan tudni, kik lesznek a sztárfellépők a jubileumi böllérmáj fesztiválon

Pénteken este 7 órától Dj Dominique és a Neoton Família

Dj Dominique

 

Neoton Família

Szombaton este 7 órától Irigy Hónaljmirigy és a Lord

Irigy Hónaljmirigy
Lord


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában