Ünnepség a városrészben

2023.08.20. 15:05

Garta napi fergeteg parti Kapuváron

Veterán autók és motorok felvonulásával kezdődött szombaton a nagyszabású ünnepség, a kapuvari Garta Nap.

Vámos Annamária

A fúvószenekar vezetésével lovasok és lovaskocsik meneteltek végig a Rákóczi utcán. Hámori György polgármester köszöntője után elmondta, hogy a Garta Nap keretein belül új defibrillátort helyeznek ki a gartai orvosi rendelő bejáratához, ami a város immár második életmentő készüléke. A terményáldást követően a Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak műsora szórakoztatta a közönséget, amit a Király-tó Óvoda Gartai Tagóvoda óvodásainak előadása követett. Napközben a Kapuvári Lóbarátok Köre Egyesület jóvoltából lovaskocsikázni, a Motorok Háza szervezésében quadozni lehetett. A Kapuvári Hagyományőrző Nyugdíjas Klub és Magyar László nótái az idősebb korosztályt örvendeztették meg, aztán a gyerekeké lett a főszerep, mert a Csokigyáros édességosztó showműsora mozgatta meg az apróságokat, akik ugrándozva, táncolva élvezték az előadást.

Vanessza és a Happy End a táncdalfesztiválok hangulatát idézte, a közönség velük énekelt. Rengeteg tombolanyereményt húztak ki, ami tele volt meglepetéssel. A fődíj egy ágdaráló volt, a nyertes 16 szelvényből néggyel nyert, köztük egyik volt a legnagyobb nyeremény.

A Neoton Party Band ismét fergeteges hangulatot biztosított, majd Horváth András és Abdai Róbert zenéjére táncolhattak a garta napi bálozók. Közben sztárvendégként megérkeztek a Pacsirták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában