Augusztus 20.

2023.08.17. 11:36

Evangélikus istentisztelet és templomi koncertek nemzeti ünnepünkön Sopronban

Magyar és német nyelvű istentiszteletet tartanak augusztus 20-án, vasárnap 10 órakor az Eggenberg-ház (Szent György u. 12.) udvarán. Az evangélikus templomban aznap 9 és 10 órakor nem tartanak istentiszteletet.

Kisalföld.hu

A  Soproni Evangélikus Egyházközség augusztus 20. és 26. között Orgona határok nélkül címmel idén is négyalkalmas koncertsorozatot indít Sopronban és környékén 19 órai kezdéssel. Augusztus 20-án, vasárnap Ruszton, a Fischer templomban Kuzsner Péter orgonán, Várhelyi Luca Anna furulyán játszik. 22-én, kedden a fertőmeggyesi (Mörbisch) evangélikus templomban fellép a Joseph Haydn Konzervatórium kamarazenekara, vezényel Christiaan van de Woestijne, Kovács Róbert pedig orgonán játszik.

 

24-én, csütörtökön a balfi evangélikus templomban Mária Magyarová Plseková és Matej Benda lép fel, 26-án, csütörtökön a soproni evangélikus templomban Wagner Szilárd orgonán, Friedrich Gergely harsonán többek között Bach és Handel műveket szólaltat meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában