Koncert, színházi elő­adás, falunap, kiállítás

2023.08.11. 08:59

Augusztusban is számtalan program vár Komáromban

Az augusztus is számtalan programmal várja a komáromiakat és a városba érkezőket. A repertoárban szerepel koncert, színházi elő­adás, falunap és kiállítás.

Kisalföld.hu

Augusztus 12-én, szombaton a 28. Falunapot rendezi a Monostori Kulturális Egyesület a Dózsa György Művelődési Házban és környékén. A programok 14 órakor kezdődnek és hajnali 2 óráig tartanak. Másnap ABBA Show vár mindenkit a Monostori Erődben. 

Augusztus 15-én A bűvös szék című kétfelvonásos vígjáték látható a Csillagerőd szabadtéri színpadán. 

Augusztus 16-án, szerdán 14 órakor nyílt nap lesz a Legio Táborban, a Stadion úti ásatások helyszínén. Az ásatást dr. Bartus Dávid ásatásvezető régész mutatja be az érdeklődőknek. 

Augusztus 19-én, szombaton a Panelninja előadásra kerül sor a Szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Ház szabadtéri színpadán. 

Komáromban több helyszínen is megemlékeznek Szent István királyról augusztus 20-án, vasárnap. A Szent István-napi ünnepség a Vezérek parkjában 11 órakor kezdődik. Az esemény szónoka: Czitáné Bibók Melinda iskolaigazgató. Közreműködnek Czita János alpolgármester köszöntővel, Takács Ferenc katolikus plébános és Máté László református főjegyző (kenyérszentelés, kenyéráldás). Fellép a Komáromi Katolikus Kórus, Pethő Marcell és Janovszki Csenge, a Garabonciás Néptáncegyüttes és a Horsa Banda. Augusztus 20-án 16 órától Zenés piknik vár mindenkit a Generációk Házában, ahol sajtófotó-kiállítás, valamint Vecsey Viktorné helyi alkotó kiállítása nyílik. 16.15-től Korpás Réka és a Bellő-, RetroRollers-, Flopp-koncert szórakoztatja a résztvevőket. További programok: kézművesvásár és alkotó játszóház, arcfestés, büfé. 

A Jókai moziban augusztus 30-án 18 órától Vecsei H. Miklós József Attila-estje vár mindenkit Balla Gergővel, a Platon Karataev frontemberével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában