Koncertek és a Szigetköz legnagyobb halászleve

2023.08.18. 07:55

Augusztus 20. - Szent István-napokat rendeznek Mosonmagyaróváron

Kisalföld.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Szent István Napok / Mosonmagyaróvár

Péntek este a Várkert színpadon a Győri Filharmonikus Zenekar az Abba Show nevű produkciójával lép fel, amelyben Polyák Lilla, Malek Andrea, Kocsis Tibor és Magyar Bálint működnek közre.

Szombaton és vasárnap a gyermekeket ládavasút, arcfestés, logikai játszóház, valamint egy óriás labirintus és egy kötélpálya várja.

Szombat este a Vártó színpadon Pásztor Ádám tart operett előadást, majd a Paddy and The Rats zenekar ad koncertet. A Várkert színpadon fellép a Carson Coma, míg az estét Necc Party zárja.
Vasárnap ismét elkészítik a Szigetköz legnagyobb halászlevét a Magyar utcában. Az óriás bográcsban 1500 adag halászlét főznek a helyi vendéglátóhelyek harcsafiléből. Az ingyenes halászléosztásnál a Margaréta, a Majoroki Nyugdíjasklub, valamint a Mosoni Szépkorúak Klubja segédkezik majd.

Fotó: Szent István Napok / Mosonmagyaróvár / Forrás: Facebook

Augusztus 20-án az ünnepi megemlékezésen Plutzer István mérnök-közgazdász, volt polgármester lesz a szónok, aki tavaly a Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető emlékérmet és díjat kapta.

A beszédet követően Dicső István, nagy királyunk címmel ünnepi műsort adnak a Győri Szakképzési Centrum Haller János Általános Iskola diákjai és a Lajta Néptáncegyüttes tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában