Támogatják

2023.02.13. 11:27

Zenészek a Sokoró Kapujáért

Újabb lendületet kapott a világ legnagyobb székelykapujának alakulása: a térség lakossága, helyi és országos léptékben működő vállalkozók, magas rangú egyházi vezetők után a zenészvilág jeles képviselői is támogatásukról biztosították a kapu megvalósításának ötletét.

kisalfold.hu

Forrás: Vajda Péter

A budapesti Astoria szálló exkluzív különtermében a hét végén megtartott találkozón a kapu alkotói ismert és elismert zenészekkel fogtak össze, akik támogatói oklevelet is aláírtak. Az eseményt megtisztelte jelenlétével többek között Ferenczi György, Heinczinger Mika, Nyerges Attila, Fábián Zoltán és Ézsiás Péter is.

A kapu és a park megvalósítása kizárólag közösségi összefogásból, adományokból, társadalmi munkából történik. A Sokoró Kapujának létrehozását a különböző értékű támogatói jegyek megvásárlása mellett gálaesteken, aukciók keretében és egyéni felajánlások révén lehet támogatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában