Kultúra

2022.11.17. 07:00

Jó kérdés - Győrben beszélget a Magyar Színházi Társaság

kisalfold.hu

A Győri Nemzeti Színház ad otthont a Magyar Színházi Társaság novemberi Jó kérdés beszélgetésének. A Jó kérdés vendégeinek Győr három társulatának vezetői - Kocsis Rozi a Vaskakas Bábszínház, Velekei László a Győri Balett és Bakos-Kiss Gábor a Győri Nemzeti Színház képviseletében - mutatják be a város színházi életét és az aktualitásokat. A beszélgetés vasárnap 13.30-kor kezdődik a Kisfaludy teremben.

Farkas Mónika újságíró jól ismeri az intézményekben folyó munkát, és segít kontextusba helyezni a folyamatokat. A beszélgetéssorozat idei fókusza az újragondolt klasszikusok – nekik mit kell idén újragondolni? A beszélgetés nyitott a közönség számára, és élőben követhető a Magyar Színházi Társaság és a Jó kérdés, valamint az érintett intézmények Facebook-oldalain. A belépés díjtalan. Jegyek igényelhetők személyesen a Győri Nemzeti Színház Szervezési Osztályán és online a [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában