Senki sincs egyedül

2022.01.10. 09:05

Gondolatébresztő a soproni Plasticocean legújabb száma - Videó

Egyetlen címmel megjelent a Plasticocean zenekar új dala Besnyő Gabriella közreműködésével. A szöveg arra hívja fel a figyelmet, hogy senkit se hagyjunk egyedül.

Papp Fanni

A Plasticocean zenekar új száma, az Egyetlen a napokban debütált. A szövege gondolatébresztő és arra emlékeztet: éreztetnünk kell másokkal, hogy senki sincs egyedül.

Forrás: Bikali Sándor

A Plasticocean zenekar tagjai komoly gondolatokat próbálnak meg közvetíteni: bárkivel előfordulhat, hogy elragadja a mély melankólia, ezért meg kell tanulnunk megérteni és elfogadni másokat. Fontos éreztetnünk a másikkal, hogy senki sincs egyedül, bármekkora vihar dúl a lelkünkben, mindig van, aki megért minket, és segítséget kérni sosem szégyen. 
 

– A képi világban a depresszió­val járó belső vívódást szerettük volna szimbolizálni. Először egy egyszerűbb szöveges videót terveztünk, de ahogy haladt a projekt egyre inkább a komplexebb megoldás felé húzott a szívünk. Mélyebb érzelmeket és egy befogadhatóbb keretet adtunk a dalnak, a demózás végéhez közeledve pedig egyre többször felbukkant a gondolat, hogy jól állna egy más hangszín az énekekben. Itt jött az ötlet, hogy egy igazi szenvedélyes, erős női hangra lenne szükségünk. Besnyő Gabit és a Nova Prospect munkásságát nagyon tiszteljük, és mára barátságot is köthettünk velük, egyértelmű volt, hogy őt kérjük fel – mondták a zenekar tagjai. 

 


– Mindig megtisztelve érzem magam, amikor egy zenekar arra a döntésre jut, hogy az én hangommal szeretnék kiadni valamelyik dalukat. Imádom az ezzel járó kihívást. Ezenkívül az én „alkotói” vénámnak is jót tesz egy kis vérfrissítés, amikor kicsit más zenére kell kreatívkodnom. Ráadásul ezek a projektek szorosabbra kötik a két csapat közötti barátságot – osztotta meg gondolatait Besnyő Gabi. Hozzátette, az énekfelvétel során nem ment minden gördülékenyen, és még a srácok közül senki sem volt jelen, így izgatottan várta a reakciókat.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában