Kultúra

2022.01.14. 14:27

Exkluzív ünnepi tárlatvezetések az a fertődi Esterházy-kastélyban

kisalfold.hu

A Magyar Kultúra Napján, január 22-én, szombaton ünnepi exkluzív tárlatvezetésekkel várja a látogatókat a fertődi Esterházy-kastély az Esterházy-képtár, az Esterházy-porcelánkabinet és a kortárs képzőművészek műveinek kiállításain a nemzetközi szakmai megítélés szerint is magas színvonalon grandiózusnak, egyben elegánsnak tartott nyugati szárny rekonstruált kastélytereiben.

 

Incze Mózes festőművész személyesen tart tárlatvezetést 13 és 15 órakor a nyugati szárny Esterházy Galériájában látható Idővonzatok – Modulated Time BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész kortárs kiállításán.

 

12 és 14 órakor az Esterházy-képtárat - szintén csak ezen az ünnepnapon - az eszterházai kastély hajdani képtártermében vezetéssel tekinthetik meg az érdeklődők, akik az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. kiadásában megjelent Fáy András: Balló Ede – A fertődi Esterházy-képtár festészeti anyagának összegzése című kiadványhoz is ezúttal hozzájuthatnak.

Print

A programokon való részvétel maximum 25 főig előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött. Regisztrálni az [email protected] címen lehet 2021.01.21. 12.00 óráig.

 

További információk: http://www.eszterhaza.hu és a Facebook-on https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában