Megújult a fürdő

2024.05.20. 09:02

Már csak pár napot kell várni - Június elsején nyit a csornai strand

A csornai termálfürdőt felkészítették a június elsejei nyitásra, a helyieket jelentős kedvezményekkel várják a létesítmény üzemeltetői. Mindez a város képviselő-testületének legutóbbi ülésén hangzott el.

Cs. Kovács Attila

Az utolsó simításokat végzik a korszerűsített rábaközi kisváros fürdőjében. Fotó: Kisalföld-archívum

A csornai képviselő-testület legutóbbi ülésén tárgyalták az önkormányzat tulajdonában lévő Csorna Projekt Kft. idei pénzügyi terveit. A cég üzemelteti a városi strandot, így a létesítmény is szóba került. Sági Géza, a kft. ügyvezetője reagált a felvetésekre. Elöljáróban elmondta: a fürdő előkészítése a nyitásra a befejezéséhez közeledik, június elsején tartják az ünnepélyes átadót. Még néhány engedély beszerzése van hátra. Hozzátette: több rendezvényt tartottak már, melyeken igyekeztek bemutatni az érdeklődőknek a változásokat.

– Látható, hogy egy teljesen más jellegű fürdőt alakítottunk ki, mint amilyen eddig volt. A legnagyobb hatékonysággal próbáltuk a több mint kétmilliárd forintot felhasználni – hangsúlyozta az ügyvezető. Hozzátette: a létesítménybe a csornaiak jelentős kedvezményekkel válthatnak belépőt. Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester megjegyezte: a kedvezményes árat az önkormányzat pótolja ki a kft. számára.

Sági Géza kérdésre válaszolva elmondta: a strand üzlethelyiségeinek bérbeadása folyamatban van. A masszázs helyiség bérlőjét még keresik, a „strandcikkes” bolt leendő bérlőjével tárgyalásban vannak, a büfét kiadták. Egy mosonmagyaróvári vállalkozóval szerződtek, akitől arra számítanak, hogy az eddigieknél „korszerűbb” szolgáltatással várja majd vendégeit.

Sági Géza ügyvezető adott tájékoztatást a fürdőről. Fotó: Cs. K. A.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában