kisalfold.hu podcast

2024.03.19. 07:05

Különleges vagy - Szakmák, vállalkozások, hobbik mutatkoznak be Győrben - Nagy Barbara, Lőrincz Annamária és Németh Ibolya főszervezőkkel beszélgettünk

Nagy Barbara, Lőrincz Annamária és Németh Ibolya a március 23-i „Különleges vagy” hiánypótló rendezvény fő szervezői vidáman, lelkesen beszéltek a rendezvény céljáról, közönségéről, missziós töltetéről.

Herkely Ákos

Lőrincz Annamária, Németh Ibolya, Nagy Barbara

Szakmák, vállalkozások, hobbik mutatkoznak be (művészek, coachok, egyesületek), hogy megismerjék egymást, figyeljenek oda egymás gondolataira, narratívájára. Cél a közösségépítés, hiszen mindannyian különlegesek és egyediek vagyunk még ha más a múltunk, más a jövőképünk, az egzisztenciális hátterünk, más álmokat kergetünk, félelmeink is különbözőek. Március 23-án délelőtt 10 órától a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében bemutatkoznak lakberendezők, ékszerkészítők, kézművesek, dekoratőrök mellett életmód tanácsadók, fotósok és még számtalan szakember.

Hallgassa meg!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában