Legnagyobb adófizetők

2024.02.25. 11:34

Virilista-bált rendeztek Mosonmagyaróváron Wolf Katival, Vastag Csabával és Kis Grófóval - videó, XXL-galéria

Black Chrystal Ajka névre szóló kristályvázával és hozzá tartozó oklevéllel köszöntötték Mosonmagyaróvár legnagyobb adófizetőit nagyszabású Virilista-bálon az UFM arénában, ahol fellépett többek között Wolf Kati, Vastag Csaba és Kis Grófo is.

Mészely Réka

Virilisták a városvezetővel: Solti Balázs (Strohm Mofém Zrt.), dr. Meleg Norbert (Nolato Magyarország Kft.), Árvay István polgármester, Kéri Éva (PG Hungary Kft.) és Frey Gergely (SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.). Fotó: Kerekes István

Több mint negyed évszázados hagyománya van annak, hogy virilistaesten köszönti a helyi önkormányzat Mosonmagyaróvár legnagyobb adófizetőit. Ezúttal a mosonmagyaróvári UFM arénába várták a város gazdasági életének meghatározó szereplőit, egy színvonalas bál keretében.

Virilista-bál köszöntővel

Árvay István polgármester immár hagyományosan gazdaság-értékelő beszéddel köszöntötte az egybegyűlteket. Kiemelte: 1997-ben fogalmazódott meg, hogy egy nívós eseményen összejöjjenek a város gazdasági életében fontos szereplők és a legnagyobb adófizetőket köszöntsék. 2020-ban szerveztek elsőként Virilista-bált, melynek folytatásáig a Covid- és az energiaválság miatt mostanáig kellett várni.

 – A kiemelkedő gazdasági eredményekből táplálkozik a város – hangsúlyozta a településvezető, aki szerint a helyi gazdaság erejét mutatja, hogy a válság idején is fejlődni tudott. Jelentősen nőtt a vállalkozások száma és az adóbevétel is, másfél milliárd forintos emelkedést mutatott.

Dr. Meleg Norbert, a Nolato Magyarország Kft. vezérigazgatója az est arany fokú támogatójaként köszöntötte a bálozókat.

A kiemelkedő gazdasági eredményekből táplálkozik a város

A legtöbb adót fizették be

A legtöbb adót fizető vállalat ezúttal a Nolato Magyarország Kft., mely most megelőzte a sorra első helyezett SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.-t. Először jött fel a harmadik helyre a PG Hungary Kft. Kiemelt adófizető a Wahl Hungária Kft. és a Strohm Mofém Zrt. még.

 

Változatlan sorrend

A legtöbb építményadót a Kühne Zrt. fizette be, a legtöbb telekadót az ingatlanberuházó Imoville Kft., a legtöbb idegenforgalmi adót pedig a többek között a szálláshelyeket üzemeltető Fanos Kft. – immár hagyományosan. Az eseményen felszólaló cégvezetők többsége arról számolt be, hogy megérezték a nehéz gazdasági helyzetet, ám bíznak a jövőben és fejlesztenek. Munkavállalóiknak is köszönetet mondtak az elért eredményekért.

 

Sztárfellépőkkel

Az est során Demcsák Zsuzsa és Bencsik Tibor műsorvezetésével többek között Wolf Kati, Vastag Csaba és Kis Grófo szórakoztatta a közönséget, a talpalávalót a PartYssimo és DJ Hores nyújtotta. A kapunyitáskor az S’Cool Trió zenélt és a nyitótáncot az Attitude Balett Stúdió növendékei adták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában