176 millió forintos fejlesztés

2023.11.01. 12:39

Rendbe tettek az utat Lébény és Rábcakapi között

Megújult a 8528-as jelű Rábcakapi-Lébény összekötő út közel 1,1 kilométeres szakasza mintegy bruttó 176 millió forintból.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Lang Róbert

A felújítás részeként a szakemberek gondoskodtak a meglévő burkolat profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült.

Sor került a KRESZ táblák cseréjére, illetve új tartós burkolati jelek festésére. A beruházás megvalósulását követően nőtt a forgalombiztonság és nagymértékben javult az út szolgáltatási színvonala.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. bízik abban, hogy a gondozásában megújuló országos közút minden közlekedő megelégedésére szolgál majd, a térségben pedig betölti a neki szánt szerepet, biztosítva ezzel a térségi központok, óvodák, iskolák, munkahelyek, intézmények gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb elérését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában