Szükség lesz a türelemre

2023.11.20. 15:57

Figyelem! Két nagy forgalmú hídon is felújítás kezdődött Győrben

Hídkarbantartási munkákat végeznek a szakemberek a győri Béke és Széchenyi hídon december 8-ig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából.

Kisalföld.hu

Felvételünkön a győri Széchenyi híd. Fotó: Kisalföld-archívum

Ezen időszak alatt korlátozásokra kell számítani az arra közlekedőknek. Az 1-es főutat a Rába fölött átvezető Béke hídon korlátjavítási munkák a szakemberek lezárják a műtárgy járdáját. A hídon a belváros felé a gépjárművel haladók sávszűkítés mellett, 30 km/órás sebességkorlátozással közlekedhetnek.

Erre a gyalogosok biztonsága miatt van szükség, ugyanis őket a járművektől sávos táblákkal elválasztott ideiglenes sávon vezetik majd át. A Széchenyi Mosoni-Duna híd alatt, a folyó mindkét oldalán átmeneti parkolási tilalmat rendeltek el a szakemberek el a munkálatok miatt. Itt szintén december 8-ig kell az ideiglenes korlátozásra számítania az arra közlekedőknek.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában