Közlekedés

2023.10.15. 11:01

Változás az épülő Ágfalvi úti körforgalomnál

Az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódóan most épülő, mintegy négy kilométer hosszú, 8647 jelű északnyugati elkerülő út Ágfalvi úti csomópontjában az időközben fellépő műszaki problémák miatt a terelés második ütem október 17-én délelőtt 9 óra után lép hatályba.

Kisalföld.hu

Továbbra is éjjel-nappal jelzőlámpa fogja irányítja a forgalmat.

Az elkészült körforgalmon keresztül továbbra is éjjel-nappal jelzőlámpa fogja irányítja a forgalmat. Kerülő útként az Ágfalvi út és a Bánfalvi út között a Kertvárosi út használata javasolt.

Az új út kétszer egy sávon épül meg, 7,5 méteres burkolatszélességgel. Az M85-öst köti majd össze az Ágfalvi úttal. A kivitelező SDD Konzorcium felhívja a kerékpárosok és a gyalogosok figyelmét is az óvatos és körültekintő közlekedésre. Kérik, hogy szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! Az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés zavartalan legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában